Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu


De Capri scooter
Een elegante en zuinige scooter, leverbaar in meerdere kleuren en geschikt voor beginnende en ervaren bestuurders. Door de 10" wielen is de Capri scooter zeer behendig.

Het ontstaan van de Capri
In 2004 begon de importeur Parmak Import scooters te importeren samen met het bekende merk AGM. Parmak Import had zijn eigen merk namelijk PMI. De bekendste modellen zijn de PMI Retro, de PMI Sixtees en de PMI Vigo. In 2010 introduceerde PMI een nieuw model, de welbekende Capri Classic. Een ronde koplamp, een 4-takt GY6 motorblok (hetzelfde type wordt gebruikt door Kymco en sommige modellen van SYM en Peugeot), LED verlichting en chrome accenten gaven de Capri zijn charme. De Capri was een groot succes en kreeg in 2013 een facelift. De Capri Classic werd standaard geleverd met zwarte velgen, andere knipperlichten en de afwerking werd vele malen verbeterd. Ook het motorblok werd robuuster geproduceerd. Zo werder er bijvoorbeeld A-kwaliteit onderdelen gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn de cilinder, cilinderkop, variateur, koppeling en de startmotor. De standaard slijtage delen zoals de geleiders, rollen, V-snaar en bougie zijn vervangen door de topmerken NGK en Bando. In 2015 kreeg de Capri nog een paar aanpassingen, de chrome achterdrager, spiegels en andere delen werden zwart gepoedercoat. Dit ziet er niet alleen fraaier uit maar dit is ook veel beter bestendigd tegen roest. Tevens werd er in dat jaar de Capri Sport geïntroduceerd in de kleur mat zwart. De Capri Sport heeft een aangepast dashboarden een rechthoekige koplamp. Tot slot werden er in 2016 de Capri Classic Limited Army Green (mat groen) en de Capri Small geintroduceerd.

De garantie op een Capri
Kort maar krachtig, twee jaar! Ongeacht de kilometerstand. Zolang de scooter netjes zijn onderhoud krijgt heeft u garantie. In tegenstelling tot andere merken. Deze adverteren met twee jaar garantie en met kleine lettertjes vermelden zij "maximaal 4000 km". Hier heeft u natuurlijk niets aan als u de scooter dagelijks gebruikt.

Meer informatie over de Capri scooters? Bel 023-5350091, kom langs in onze showroom, Van Zeggelenplein 77, 2032KC Haarlem of mail naar haarlem@scooterloods.nl.