Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Wie op zoek is naar een zakelijke uitstraling kan stoppen met zoeken.
Deze scooter met 16 inch aluminium spaakwielen is niet voor niets al jaren de best verkochte scooter in de 16 inch klasse.
Door zijn formaat heb je het gevoel op een motorscooter onderweg te zijn.
Door zijn nauwe banden met de motorscootervariant zijn zaken zoals het frame, voorvork en voorrem van ongekende kwaliteit en uniek in het 50cc segment.
Zijn zeer uitgebreide, deels digitale dashboard is overzichtelijk en biedt een schat aan informatie voor de moderne woon-werker.
Zijn brede banden zorgen voor een optimaal wegcontact en de goed doseerbare voorrem met grote schijf zorgt ervoor dat de scooter op elk gewenst moment op tijd stil staat.
Bezig met laden...
Kymco People S Elegance Black Diamond zwart Kymco People S Elegance De scooter met zakelijke uitstraling is maarliefst in 6 kleuren leverbaar. Wie op zoek is naar een zakelijke uitstraling kan stoppen met zoeken. Deze scooter met 16 inch ... Per stuk:
€ 2.999,00

Kymco People S Elegance Mat Grijs Kymco People S Elegance De scooter met zakelijke uitstraling is maarliefst in 6 kleuren leverbaar. Wie op zoek is naar een zakelijke uitstraling kan stoppen met zoeken. Deze scooter met 16 inch ... Per stuk:
€ 2.999,00

Kymco People S Elegance Deep Ocean Blue donkerblauw Kymco People S Elegance De scooter met zakelijke uitstraling is maarliefst in 6 kleuren leverbaar. Wie op zoek is naar een zakelijke uitstraling kan stoppen met zoeken. Deze scooter met 16 inch ... Per stuk:
€ 2.999,00

Kymco People S Elegance Mat Zwart Kymco People S Elegance De scooter met zakelijke uitstraling is maarliefst in 6 kleuren leverbaar. Wie op zoek is naar een zakelijke uitstraling kan stoppen met zoeken. Deze scooter met 16 inch ... Per stuk:
€ 2.999,00