Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

| Meer

Scomadi Turismo Leggera Magma Red Rood

De Scomadi Turismo Leggera is Engels merk en ontstaan uit liefde voor het vak. Een scooter met een knipoog naar het verleden. Zijn klassieke body gecombineerd met hoogstaande techniek zorgen voor een dynamisch voorkomen met voortreffelijke rijeigenschappen. Geen enkel merk weet de chemie tussen sportiviteit en een klassiek uiterlijk zo te combineren als Scomadi. Niet voor niets is Scomadi, A modern classic.

De ScomadiTurismo Leggera is uniek in zijn soort. Zijn klassieke lijnen blijven je bij en nadat je er de eerste kilometers op gereden hebt weet je het zeker: Dit is de scooter voor mij. Sportief door zijn high tech features en klassiek vanwege zijn vorm. Als je benzine en olie door de aderen hebt stromen dan is de Scomadi Turismo Leggera de scooter voor jou.

Een moderne en zuinige 4-takt techniek, dat is de krachtbron van deze Scomadi Turismo Leggera. De sportief afgestelde vering en demping zijn goed voor opwindende kilometers. Via een moderne digitale teller op het dashboard word je op de hoogte gehouden van de techniek.

Ervaar het verleden met de techniek van morgen. De Scomadi Turismo Leggera combineert klassieke vormen met moderne 4-takt techniek. Zijn lichte body geeft hem een sportieve handling en zijn zuinige motor brengt je naar elke gewenste plaats van bestemming. Laat je verrassen en ervaar de passie van Scomadi.

Prijzen zijn exclusief € 195,-
Kenteken leges, leges te naam stellen, plaat, houder, rijklaar maken, volle tank, 0-beurt en scooterrecycling bijdrage.

technische specificaties  
Motor  luchtgekoelde 4-takt, 50cc
Transmissie  continu variabele automaat
Uitvoering  25 en 45 km/u
Remmen voor schijfrem
Remmen achter trommelrem
Wielen 12 inch
 
€ 1.999,00
Prijs per stuk

Reviews


Uw naam
Uw score
Uw review
Review toevoegen

Geen reviews gevonden.
Meer reviews