Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
MenuDe S van Street

De Peugeot Speedfight een absolute legende. De nieuwe Speedfight 4 Basic heeft een adembenemend, sportief en strak design gecombineerd met de techniek van nu. De Peugeot Speedfight 4 Basic is ontworpen aan de hand van het France GT-race principe dat ook is gebruikt bij de Peugeot 208 GTI.

De S voor Style
De legendarische Peugeot Speedfight. De nieuwe Peugeot Speedfight 4 Iceblade, de Speedfight in ultieme perfectie. Deze scooter kent een geheel eigentijdse afwerking en dat is tot in het kleinste detail zichtbaar. Peugeot Scooters voldoet met deze scooter aan alle wensen en behoeften die je van een echte Speedfight mag verwachten.

De S voor Shine
De legendarische Peugeot Speedfight. De nieuwe Speedfight 4 Pure heeft een ongeëvenaarde high-end stijl, deze speciale serie laat zien dat sport en elegantie perfect bij elkaar kunnen passen. Deze scooter kent een onberispelijke afwerking en dat is tot in het kleinste detail zichtbaar. Peugeot Scooters voldoet met deze scooter aan alle wensen en behoeften die je van een echte Speedfight mag verwachten.

De S voor Sport
De legendarische Peugeot Speedfight. De nieuwe Speedfight 4 Darkside heeft een agressieve, intimiderende look gecombineerd met de techniek van nu. De sportieve Darkside kent een stevig karakter en dat komt door zijn onberispelijke afwerking. Peugeot Scooters voldoet met deze scooter aan alle wensen en behoeften die je van een echte Speedfight mag verwachten.

Bezig met laden...
Peugeot Speedfight 4 Basic Bleu France Blauw Peugeot Speedfight 4 Basic Bleu France Blauw Specificaties Naast zijn geweldige looks heeft Peugeot Scooters veel aandacht besteed aan het rijcomfort van deze scooter. Zo heeft deze scooter een er... Per stuk:
€ 2.249,00

Peugeot Speedfight 4 Pure Wit Peugeot Speedfight 4 Pure Wit Specificaties De Speedfight 4 Pure is uitgerust met een 50cc 4-takt motor voor optimale prestatie, waarbij zuinigheid en duurzaamheid niet uit het oog zijn verloren. ... Per stuk:
€ 2.349,00

Peugeot Speedfight 4 Iceblade Wit Peugeot Speedfight 4 Iceblade Wit Specificaties De Speedfight 4 Iceblade is uitgerust met een 50cc 4-takt motor voor optimale prestatie, waarbij zuinigheid en duurzaamheid niet uit het oog zijn ve... Per stuk:
€ 2.349,00

Peugeot Speedfight 4 Dark Side Zwart Peugeot Speedfight 4 Dark Side Zwart De S voor Sport De legendarische Peugeot Speedfight. De nieuwe Speedfight 4 Darkside heeft een agressieve, intimiderende look gecombineerd met de techniek va... Per stuk:
€ 2.349,00