Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
MenuNeo's 25km
Met deze 50cc-scooter wordt uw leven een stuk minder gecompliceerd. De Neo's 4 25km versie: een slimme manier van reizen in de stad.

Kies je voor een Neo's 4 25km versie, dan kies je voor een schone, stille, betrouwbare maar vooral zuinige 50cc-viertaktmotor.

Met een elegante vormgeving biedt de Neo's 4 25km versie een intelligente, geraffineerde manier van reizen. Alles is ingesteld op comfort: de lage zithoogte, de grote 12-inch wielen en de Ø 190mm remschijf voor. Stijlvolle details, zoals een LCD-instrumentenpaneel met groene verlichting en lichtmetalen wielen.

Neo's 45km
Het leven kan hectisch zijn met al die afspraken op verschillende plaatsen. De Neo's 4: een slimme manier van reizen in de stad.

Kies je voor een Neo's 4, dan kies je voor een schone, stille, betrouwbare maar bovenal zuinige viertaktmotor.

Met zijn elegante vormgeving biedt de Neo's 4 u een intelligente, geraffineerde manier van reizen. Alles is ingesteld op comfort: de perfecte zitpositie, de 12-inch velgen, de Ø 190mm-remschijf in het voorwiel en het slimme UBS-remsysteem. Ieder detail heeft stijl, van het fraaie blauw verlichte lcd instrumentenpaneel tot de prachtige lichtmetalen velgen. Daarnaast biedt de duoseat voldoende ruimte voor een passagier en heeft u volop opbergruimte.
Bezig met laden...
Yamaha Neo's 4t Wit Yamaha Neo's Wit Details Tijdloze 50cc-scooter voor woon-werkverkeer Vloeistofgekoelde, 50cc-viertaktmotor met brandstofinjectie Zeer zuinig in verbruik en lage emissie Lichtmetalen wiel... Per stuk:
€ 2.699,00

Yamaha Neo's 4t Zwart Yamaha Neo's Zwart Details Tijdloze 50cc-scooter voor woon-werkverkeer Vloeistofgekoelde, 50cc-viertaktmotor met brandstofinjectie Zeer zuinig in verbruik en lage emissie Lichtmetalen wi... Per stuk:
€ 2.699,00