Occasions

Als u op zoek bent naar een occasion scooter dan bent u bij ScooterLoods Haarlem op hetSCOOTERLOODS HAARLEM OCCASION RDW ERKEND goede adres. Wij krijgen regelmatig occasion scooters binnen. Onze gediplomeerde monteurs lopen de hele scooter na, vervangen eventuele versleten delen en geven de scooter een complete grote servicebeurt.

Tevens zit er bij een occasion scooter:
- Standaard 3 maanden garantie
- U betaald geen afleverkosten of dergelijke
- Te naam stelling en eventueel vrijwaring van uw oude scooter

Doordat ScooterLoods Haarlem zijn prijzen laag houdt zijn de occasion scooters vrij snel de deur uit. Occasions worden direct op facebook geplaatst en meestal is de scooter al de deur uit voor dat deze op onze site geplaatst kan worden. Wilt u weten wat onze huidige voorraad is? Dan kunt u bellen naar 023-5350091, mailen naar haarlem@scooterloods.nl of langs komen natuurlijk! Houd onze facebook pagina ook in de gaten.

Tot snel bij ScooterLoods!
 


Beste Scooterloods klant, 

In verband met het COVID-19 virus zijn wij genoodzaakt voorzorgsmaatregelen te nemen. Scooterloods zal gewoon geopend zijn. De verkoop, reparatie en onderhoudswerkzaamheden zullen gewoon doorgaan. Wij vragen u alleen wel mee te werken door aan de volgende maatregelen deel te nemen. Wij danken u enorm voor uw begrip en wij hopen u zo spoedig mogelijk weer de service te kunnen verlenen die u van ons gewend bent.

Veel sterkte in deze onzekere tijd en blijf gezond. Groet, Team Scooterloods