Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Scomadi
Scomadi

De Scomadi Turismo Leggera is Engels merk en ontstaan uit liefde voor het vak. Een scooter met een knipoog naar het verleden. Zijn klassieke body gecombineerd met hoogstaande techniek zorgen voor een dynamisch voorkomen met voortreffelijke rijeigenschappen. Geen enkel merk weet de chemie tussen sportiviteit en een klassiek uiterlijk zo te combineren als Scomadi. Niet voor niets is Scomadi, A modern classic.

De ScomadiTurismo Leggera is uniek in zijn soort. Zijn klassieke lijnen blijven je bij en nadat je er de eerste kilometers op gereden hebt weet je het zeker: Dit is de scooter voor mij. Sportief door zijn high tech features en klassiek vanwege zijn vorm. Als je benzine en olie door de aderen hebt stromen dan is de Scomadi Turismo Leggera de scooter voor jou.

Een moderne en zuinige 4-takt techniek, dat is de krachtbron van deze Scomadi Turismo Leggera. De sportief afgestelde vering en demping zijn goed voor opwindende kilometers. Via een moderne digitale teller op het dashboard word je op de hoogte gehouden van de techniek.

Ervaar het verleden met de techniek van morgen. De Scomadi Turismo Leggera combineert klassieke vormen met moderne 4-takt techniek. Zijn lichte body geeft hem een sportieve handling en zijn zuinige motor brengt je naar elke gewenste plaats van bestemming. Laat je verrassen en ervaar de passie van Scomadi.

Bezig met laden...
Scomadi Turismo Leggera Atomic Orange 125cc Scomadi Turismo Leggera Atomic Orange De Scomadi Turismo Leggera is Engels merk en ontstaan uit liefde voor het vak. Een scooter met een knipoog naar het verleden. Zijn klassieke body gecombineerd... Per stuk:
€ 2.999,00

Scomadi Turismo Leggera Dual Colour rood lichtblauw Scomadi Turismo Leggera Dual Colour rood wit De Scomadi Turismo Leggera is Engels merk en ontstaan uit liefde voor het vak. Een scooter met een knipoog naar het verleden. Zijn klassieke body gecom... Per stuk:
€ 1.999,00

Scomadi Turismo Leggera Magma Red rood Scomadi Turismo Leggera Magma Red Rood De Scomadi Turismo Leggera is Engels merk en ontstaan uit liefde voor het vak. Een scooter met een knipoog naar het verleden. Zijn klassieke body gecombineer... Per stuk:
€ 1.999,00

Scomadi Turismo Leggera Ocean Blue lichtblauw Scomadi Turismo Leggera Ocean Blue De Scomadi Turismo Leggera is Engels merk en ontstaan uit liefde voor het vak. Een scooter met een knipoog naar het verleden. Zijn klassieke body gecombineerd me... Per stuk:
€ 1.999,00

Scomadi Turismo Leggera Onyx Black zwart Scomadi Turismo Leggera Onyx Black zwart De Scomadi Turismo Leggera is Engels merk en ontstaan uit liefde voor het vak. Een scooter met een knipoog naar het verleden. Zijn klassieke body gecombine... Per stuk:
€ 1.999,00