Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu


Aerox 4T
Je bent jong en je weet wat je wilt. Je vindt iets leuk of je vindt het niks. En je neemt alleen maar genoegen met het allerbeste. De Aerox zal je eerste scooter zijn. En niets anders dan dat.

Met zijn radicale sportieve design en snaarstrakke chassis is de Aerox dé ultieme 50cc-sportscooter. Daar kan niets tegenop. En met de nieuwste Aerox 4 is er nu nog meer keus.

De compacte vloeistofgekoelde viertaktmotor levert indrukwekkende prestaties en is daarnaast ook nog eens zuinig. En de Aerox 4 heeft alles wat je zou willen: een indrukwekkend design, een krachtige acceleratie én een stille, zuinige motor. En het is gewoon de allercoolste scooter die er is.

Aerox 2T
Aerox R is de coolste tweetakt sportscooter die Yamaha ooit heeft gemaakt. Het kuipwerk met R-serie DNA snijdt als een 'mes door de wind'! En dankzij de vloeistofgekoelde 50cc-tweetaktmotor heeft de Aerox R een meer dan indrukwekkende responsieve acceleratie. Het lichtgewicht chassis en de Ø 190 mm remschijven vóór en achter zorgen voor een vlijmscherp rijgedrag en buitengewone remkracht.

Tot de exclusieve kenmerken behoren ook een LCD instrumentenpaneel en een afsluitbare opbergruimte onder het zadel. Voor 2015 is de Aerox R verkrijgbaar in een nieuwe Race Blu kleurstelling, een kleurstelling die onmiddellijk de link legt naar de Yamaha-motorfietsen.

Ontdek een geheel nieuwe wereld. Het leven is een uitdaging
 
Bezig met laden...
Yamaha Aerox 4t Mat Grijs Yamaha Aerox 4t Mat Grijs Details Vloeistofgekoelde 50cc-viertaktmotor Door de beroemde Yamaha R1 geïnspireerd design Snaarstrak sturend buizenframe Groot formaat Ø 190mm-remschi... Per stuk:
€ 3.199,00

Yamaha Aerox 4t Wit Yamaha Aerox 4t Wit Details Vloeistofgekoelde 50cc-viertaktmotor Door de beroemde Yamaha R1 geïnspireerd design Snaarstrak sturend buizenframe Groot formaat Ø 190mm-remschijven i... Per stuk:
€ 3.199,00