Vespa Primavera Verde Pastello lichtgroen E4 I-GET
Vespa Primavera Verde Pastello lichtgroen E4 I-GET
0 Reviews | Review toevoegen

Vespa Primavera E4 IGET Verde Pastello Lichtgroen De Vespa Primavera. Een prachtige scooter waarbij de unieke Vespa lijnen zeker in terug komen maar dan in een nieuw jasje. Een modern display met b...

€ 3.749,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Vespa Primavera E4 IGET Verde Pastello Lichtgroen
De Vespa Primavera. Een prachtige scooter waarbij de unieke Vespa lijnen zeker in terug komen maar dan in een nieuw jasje. Een modern display met blauwe verlichting, een LED koplamp en een LED achterlicht maken deze legende lekker modern. De Vespa Primavera is in veel kleuren en uitvoeringen leverbaar. Matte kleuren van deze tijd maar ook de unieke kleuren van vroeger. Bovendien zijn er ongekend veel accessoires voor de Vespa Primavera. Een stalen carrosserie geven de scooter veel stabiliteit en de 12 inch lichtmetalen velgen zorgen voor meer comfort en grip. Vragen over de beschikbare accessoires, kleuren en uitvoeringen? Neem gerust contact met ons op 023-5350091.

De prijzen zijn inclusief kenteken, leges, te naam stellen, 0-beurt, volle tank en rijklaar maken.

tot snel!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.