Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

De Kymco Agility 12 FR is het model bij uitstek voor het snelle stadswerk. Maar, ook lange afstanden schuwt deze allround scooter niet. Kymco maakt voor de Agility gebruik van een zeer fraaie 4-takt motorblok, dat bekend staat om zijn geringe emissie en een laag verbruik (+/- 1 liter per uur volgens Euronorm 99/700/EG). Het model is verder standaard voorzien van halogeen verlichting voor en wat het remgebruik betreft zorgt een schijfrem in het voorwiel voor een zo?n kort mogelijke remweg. Het brede voorscherm zorgt voor bescherming tegen regen en mocht dit niet voldoende zijn is het monteren van een origineel windscherm mogelijk. Het duidelijke dashboard is overzichtelijk en voorzien van alle informatie die men nodig heeft. Deze Kymco is verder in diverse kleuren en varianten leverbaar.

Ervaar de Agility en laat u verbazen over zijn praktische kanten. De Agility 12 inch FR is buiten een perfecte reisgenoot voor de woon-werker, ook een praktische scooter voor bedrijven. Of men er nou mee wil bezorgen of hem in wil zetten als lesvoertuig, de Agility is van alle markten thuis. Met zijn verhoogde stuurkap, net als de Like TT, wordt er meer beenruimte gecreeërd en een beter zit voor langere mensen. Tevens is de positie van de sleutel veranderd, zodat er niet meer met de knie tegen de sleutel aangestoten kan worden. 

Bezig met laden...
Kymco Agility FR 50 E4 Blauw Lang zadel Kymco FR 50 E4 Blauw De Kymco FR 50 E4 blauw met lang zadel is een moderne verschijning in de metallic hoogglans blauw kleur. Met een zuinige Euro 4 4T motor, hier door rijdt de Kymc... Per stuk:
€ 1.699,00

Kymco Agility FR 50 E4 groen Lang zadel Kymco FR 50 E4 Groen De Kymco FR 50 E4 groen met lang zadel is een moderne verschijning in de fellle metallic  kleur groen. Met een zuinige Euro 4 4T motor, hier door rijdt de K... Per stuk:
€ 1.699,00

Kymco Agility FR 50 E4 mat bruin lang zadel Kymco FR 50 E4 Mat-bruin De Kymco FR 50 E4 mat bruin met lang zadel is een modern klassieke verschijning in de mat bruine kleur. Met een zuinige Euro 4 4T motor, hier door rijdt de K... Per stuk:
€ 1.699,00

Kymco Agility FR 50 E4 Wit Lang zadel Kymco FR 50 E4 Wit De Kymco FR 50 E4 wit met lang zadel is een moderne verschijning in de metallic hoogglans wit kleur. Met een zuinige Euro 4 4T motor, hier door rijdt de Kymco FR 5... Per stuk:
€ 1.699,00