Accessoires
Bij ScooterLoods kun je je scooter helemaal naar eigen smaak samenstellen. Valbeugels en sierbeugels, achterklapdragers en voorklapdragers, topkoffers en LED (dagrij) verlichting zijn populaire accessoires. Voor alle merken en modellen leveren wij accessoires. In onze werkplaats met gediplomeerde monteurs monteren wij met zorg de gewenste accessoires.

De scooter aankleden is leuk maar vergeet jezelf niet. De koude dagen moet je ook kunnen doorstaan. Een beenkleed van Tucano Urbano bijvoorbeeld.

Helmen
Tsja... Je hebt de ideale scooter, nu alleen nog een helm. Geen probleem. ScooterLoods levert helmen in alle soorten en maten. Ongeacht het merk of model. Wij hebben in onze showroom diverse helmen die je kunt passen. Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen je advies geven over een model, een kleur en de maat.

Weet je niet welke maat je moet hebben? Je begint met het meten van de omtrek van je voorhoofd tot je achterhoofd. Dit kun je doen met een meetlint.

Helm maat Kinderen

49-50 cm is maat S
51-52 cm is maat M
53-54 cm is maat L

Volwassenen
53-54 cm is maat XS
55-56 cm is maat S
57-58 cm is maat M
59-60 cm is maat L
61-62 cm is maat XL
63-64 cm is maat XXL
65-66 cm is maat XXXL

Je scooter goed beveiligen!KEttingslot ART beveiling
Het is belangrijk om je nieuwe scooter goed te beveiligen. Kies daarom voor een ART goedgekeurd slot. Je hebt een goedgekeurd slot nodig om je scooter te kunnen verzekeren. Wij leveren een uitgebreid assortiment sloten met ART keurmerk. Denk hierbij aan een kettingslot, muuranker of schijfremsloten. Anti-Robos sloten monteren wij ook, maar let op... Hier zit Geen ART-keurmerk op.

Helaas worden scooters veel gestolen, maar dit kun je eenvoudig voorkomen. Zet je scooter altijd door het achterwiel op slot aan een geaard voorwerp. Staat de scooter goed op slot dan kan de scooter niet meegenomen worden. Wel kunnen er onderdelen van je scooter gejat worden. Een alarm systeem voorkomt dit. Zodra iemand aan jouw scooter komt gaat het alarm af. Dit maakt veel herrie en trekt aandacht. Je kunt de gevoeligheid van het alarm systeem eenvoudig afstellen. Wij leggen jou uit hoe het alarm werkt en stellen hem naar wens af.

Stel je scooter wordt toch gestolen, ondanks de beveiligingsmaatregelen. Wat dan? ScooterLoods kan een GPS systeem voor jou inbouwen. Deze verstoppen wij op een goede plek. De systemen van Scootsecure staan rechtstreeks aangesloten bij een 24/7 alarmcentrale. Scootsecure spoort 98% van de gestolen scooters binnen 48 uur op en meldt dit aan de Politie.