Diensten

Bij Scooterloods in Haarlem bieden we een breed scala aan diensten voor scooters. Ons ervaren team van monteurs staat klaar om professionele reparaties, onderhoud, schadebeoordeling en custom maatwerk te leveren. We zijn gespecialiseerd in de volgende merken: Vespa, Piaggio, Capri, Kymco en Sym, met zowel carburateur- als volledig injectiemotoren.

Reparaties en Onderhoud

Onze deskundige monteurs hebben uitgebreide kennis van scooters en zijn getraind in het uitvoeren van hoogwaardige reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Of het nu gaat om kleine aanpassingen of complexe motorproblemen, wij zorgen ervoor dat je scooter weer in topconditie is.

Merken en Modellen

Bij Scooterloods werken we met verschillende merken en modellen. Wij zijn gespecialiseerd in Vespa, Piaggio, Capri, Kymco en Sym scooters. Of je nu een klassieke Vespa LX wilt laten repareren, een Piaggio met carburateur onderhoud nodig heeft of een Sym scooter met een injectiemotor wilt laten afstellen, wij hebben de expertise om aan al je behoeften te voldoen.

Schade Taxaties en Herstel

Is je scooter betrokken geweest bij een ongeval of heeft het schade opgelopen? Onze professionele schadebeoordelaars kunnen een nauwkeurige taxatie van de schade uitvoeren en indien nodig herstelwerkzaamheden aanbieden. We werken samen met verzekeringsmaatschappijen om ervoor te zorgen dat je de juiste vergoeding krijgt en je scooter weer in perfecte staat wordt hersteld. 
> Klik hier voor meer informatie over schade 

Custom Maatwerk

Bij Scooterloods begrijpen we dat elke scooterbezitter uniek is en zijn of haar scooter graag wil personaliseren. Daarom bieden we ook custom maatwerk aan. Of je nu je scooter wilt voorzien van unieke stickers, een speciale kleur wilt laten spuiten of op maat gemaakte accessoires wilt installeren, wij staan klaar om je wensen werkelijkheid te laten worden.

Scooterbanden vervangen

Bij Scooterloods begrijpen we het belang van goede banden voor de veiligheid en prestaties van je scooter. Als het tijd is om je scooterbanden te vervangen, staan onze ervaren monteurs voor je klaar. Wij werken vaak met Michelin-banden vanwege hun uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid.

Michelin is een gerenommeerd bandenmerk dat bekend staat om zijn geavanceerde technologie en duurzame materialen. Met Michelin-banden kun je vertrouwen op optimale grip, goede wegligging en een lange levensduur. Of je nu in de stad rijdt, lange afstanden aflegt of je scooter wilt aanpassen voor specifieke rijomstandigheden, Michelin heeft een scala aan bandenopties om aan je behoeften te voldoen.

Onze deskundige monteurs zorgen ervoor dat de banden van je scooter nauwkeurig worden vervangen. We letten op de juiste bandenspanning en zorgen voor een professionele montage, zodat je met vertrouwen de weg op kunt.

Neem contact met ons op of kom langs bij Scooterloods in Haarlem voor professioneel advies en om je scooterbanden te laten vervangen. Wij helpen je graag om de juiste Michelin-banden te kiezen en deze vakkundig te monteren.

 

Onderhoud

Heb je een nieuwe scooter gekocht en heeft jouw scooter onderhoud nodig? Bij ScooterLoods Haarlem kun je de servicebeurten laten doen. Ook als je de scooter niet bij ons hebt gekocht. Elke nieuwe scooter heeft een 1onderhoudsbeurt nodig (kleine beurt). Deze beurt moet gedaan worden tussen de 500 km en 800 km. Indien je een afspraak hebt gemaakt kunt u onder genot van een kopje koffie wachten terwijl onze gespecialiseerde vakmensen de beurt zorgvuldig uitvoeren. Geef dit wel vooraf aan.

De 2e onderhoudsbeurt (grote beurt) vindt plaats rond de 2500 km. Dit is een uitgebreide beurt. Er worden een hoop belangrijke aspecten nagelopen die cruciaal zijn voor de levensduur van jouw scooter. Dit is o.a. om onnodige slijtage te voorkomen en om uw garantie te behouden.


► Klik hier voor meer informatie over de onderhoudsbeurten en de prijzen

Ophalen en bezorgen

Het kan zijn dat je onderweg stil komt te staan en niet in staat bent om de scooter te brengen. Gelukkig heeft ScooterLoods Haarlem de oplossing. Wij kunnen jouw scooter ophalen en eventueel ook weer terugbrengen.


Heb je verdere vragen over reparatie, onderhoud of over de prijzen?
Vind jouw antwoord bij de
meest gestelde vragen of bel 023-5350091.