Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
De Agility 16” + heeft een geheel nieuwe look en hult zich in een strak design en nieuwe, trendy kleuren. Verder is de Agility 16” + nu voorzien van voor- en achterlichten met moderne verlichting, inklapbare voetsteunen en een benzinetank onder de voetenplank om het zwaartepunt te optimaliseren. Door deze verbeteringen rijdt de Agility 16” + niet alleen beter maar is hij ook een stuk volwassener geworden. De totale looks en zithouding zijn optimaal verbeterd.

 
Bezig met laden...
Kymco Agility 16" scooter Mat Metallic Blauw Kymco Agility 16"+ scooter De Agility 16” + heeft een geheel nieuwe look en hult zich in een strak design en nieuwe, trendy kleuren. Verder is de Agility 16” + nu voorzien va... Per stuk:
€ 2.400,00

Kymco Agility 16" scooter Mat Metallic zilver Grijs Kymco Agility 16"+ scooter De Agility 16” + heeft een geheel nieuwe look en hult zich in een strak design en nieuwe, trendy kleuren. Verder is de Agility 16” + nu voorzien v... Per stuk:
€ 2.400,00

Kymco Agility 16"+ scooter Zwart Kymco Agility 16"+ scooter De Agility 16” + heeft een geheel nieuwe look en hult zich in een strak design en nieuwe, trendy kleuren. Verder is de Agility 16” + nu voorzien van voor- en achterlicht... Per stuk:
€ 2.400,00