Kobra
De Kobra Fatbike is een opvallende en robuuste fiets die speciaal is ontworpen voor avontuurlijke en uitdagende terreinen. Hier is wat informatie over de Kobra Fatbike:

1. Robuuste constructie: De Kobra Fatbike is gebouwd om duurzaamheid en stabiliteit te bieden, zelfs op ruige en oneffen ondergronden. Het frame is gemaakt van stevig materiaal, zoals aluminium of staal, waardoor het bestand is tegen intensief gebruik en de impact van off-road rijden.

2. Brede banden: Wat de Kobra Fatbike onderscheidt, zijn de extra brede banden. Deze banden hebben een breedte van meestal 4 inch of meer, waardoor ze uitstekende grip en tractie bieden op zand, sneeuw, modder en andere uitdagende terreinen. Dit zorgt voor een soepele en stabiele rijervaring, zelfs op losse ondergronden.

3. Off-road capaciteiten: De Kobra Fatbike is speciaal ontworpen voor off-road avonturen. Met zijn brede banden en robuuste constructie kan hij gemakkelijk over obstakels heen rijden, zoals boomwortels, stenen en modderige paden. Het biedt de stabiliteit en controle die nodig zijn om uitdagend terrein te trotseren.

4. Veelzijdigheid: Naast off-road rijden, kan de Kobra Fatbike ook worden gebruikt op verharde wegen. Dankzij de brede banden en stevige constructie kan hij zich aanpassen aan verschillende terreinen en rijomstandigheden. Of je nu door de bossen, over zandstranden of door sneeuwlandschappen wilt rijden, de Kobra Fatbike biedt de veelzijdigheid die je nodig hebt.

5. Aanpasbaarheid: De Kobra Fatbike biedt vaak mogelijkheden voor aanpassingen en accessoires. Je kunt bijvoorbeeld spatborden, bagagedragers, verlichting en andere accessoires toevoegen om je fiets aan te passen aan je specifieke behoeften en voorkeuren. Hierdoor kun je de fiets personaliseren en optimaliseren voor jouw rijstijl en avonturen.

De Kobra Fatbike biedt avontuurlijke en opvallende rijervaringen, of je nu een ervaren mountainbiker bent of gewoon op zoek bent naar een veelzijdige en robuuste fiets. Bij Scooterloods in Haarlem kun je een selectie van Kobra Fatbikes bekijken en uitproberen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste Kobra Fatbike die aan jouw behoeften voldoet.

Ga op avontuur met een Kobra Fatbike en verleg je grenzen tijdens het verkennen van uitdagend terrein!
 Beste klanten,
Vanaf donderdag 21-09 t/m zaterdag 23-09 zijn wij gesloten.
Vanaf dinsdag 26-09 zijn wij weer geopend en staan we voor jullie klaar.

Groetjes,
Team Scooterloods