New-Like
De Kymco New Like is een scootermodel van Kymco, een Taiwanese fabrikant van scooters en motorfietsen. Het is een moderne en stijlvolle scooter die geschikt is voor stedelijke mobiliteit en dagelijks woon-werkverkeer.

De Kymco New Like heeft een eigentijds ontwerp met vloeiende lijnen en aandacht voor detail. Het heeft vaak een slank en gestroomlijnd silhouet, wat bijdraagt aan zijn moderne uitstraling. Deze scooter is ontworpen om zowel functioneel als aantrekkelijk te zijn.

De New Like-scooter wordt aangedreven door een viertakt injectiemotor, wat zorgt voor een efficiënt brandstofverbruik en soepele prestaties. 

Wat betreft functies en voorzieningen, biedt de Kymco New Like een aantal handige opties. Een opvallend kenmerk is het ruime opbergvak onder het zadel, waarin je persoonlijke bezittingen kunt opbergen tijdens het rijden.

De Kymco New Like is ontworpen met comfort in gedachten. De scooter biedt doorgaans een comfortabele zitpositie en voldoende beenruimte. Dit draagt bij aan een aangename rijervaring, zelfs tijdens langere ritten.

Veiligheid is ook een belangrijk aspect van de Kymco New Like. Het scootermodel is vaak uitgerust met schijfremmen aan de voor- en/of achterzijde, waardoor de remprestaties betrouwbaar zijn. Afhankelijk van het model kunnen er ook veiligheidsfuncties zoals ABS (Anti-lock Braking System) beschikbaar zijn, wat de remcontrole kan verbeteren.