Sym
 

Sym is een Taiwanese fabrikant van scooters en motorfietsen. Het bedrijf werd opgericht in 1961 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest bekende en succesvolle merken in de scooterindustrie. Sym staat voor "Sanyang Motor" en het heeft een sterke aanwezigheid in zowel de binnenlandse als de internationale markten.

Sym-scooters staan bekend om hun betrouwbaarheid, kwaliteit en betaalbaarheid. Ze bieden een breed scala aan modellen, variërend van kleine 50cc-scooters tot krachtigere modellen met een cilinderinhoud van 125cc of meer. Sym-scooters zijn populair vanwege hun zuinigheid en lage emissies, wat ze een milieuvriendelijke keuze maakt.

Het assortiment Sym-scooters omvat verschillende stijlen en modellen, zoals stadscooters, sportieve scooters, retro-scooters en maxi-scooters. Ze worden aangedreven door tweetakt- of viertaktmotoren, afhankelijk van het model. Sym streeft er voortdurend naar om nieuwe technologieën en innovaties in hun scooters op te nemen om aan de behoeften en voorkeuren van de klanten te voldoen.

Naast scooters produceert Sym ook motorfietsen met diverse cilinderinhouden en modellen, waardoor ze een breed scala aan opties bieden voor verschillende rijstijlen en behoeften.

Sym heeft een uitgebreid dealernetwerk over de hele wereld en staat bekend om zijn goede klantenservice en aftersales-ondersteuning. Ze hebben ook een sterke aanwezigheid in de motorsport en hebben deelgenomen aan verschillende motorsportevenementen, waaronder het wereldkampioenschap wegrace.

Over het algemeen staan Sym-scooters bekend om hun betrouwbaarheid, goede prijs-kwaliteitverhouding en brede keuze aan modellen. Als je op zoek bent naar een scooter, zou Sym zeker een merk zijn om in overweging te nemen.

Bezig met laden...
8%
visibility
shopping_cart

SYM Orbit III

De SYM Orbit III is een compacte en wendbare stadscooter die gericht is op dagelijks gebruik en mobiliteit in drukke stedelijke omgevingen.

2.398,00

2.198,00

8%
visibility
shopping_cart

Sym Fiddle II

De Sym Fiddle II is een retro-stijl scooter van het merk Sym. Het is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een scooter...

2.598,00

2.398,00

8%
visibility
shopping_cart

Sym Mio

De Sym Mio is een populair model dat is ontworpen voor stedelijke mobiliteit en biedt een combinatie van retro-charme, wendbaarheid en...

2.648,00

2.448,00

7%
visibility
shopping_cart

Sym Fiddle IV

De Sym Fiddle IV is de vierde generatie in de Fiddle-serie, die bekend staat om zijn retro-stijl en moderne functies.

2.748,00

2.548,00

6%
visibility
shopping_cart

Sym Symphony ST

De Symphony ST 50 is een stijlvolle en comfortabele scooter die is ontworpen voor stedelijke mobiliteit.

3.198,00

2.998,00