Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu




Piaggio FLY liberty zip banner piaggio scooterloods haarlem























Piaggio C. & S.p.A. is een grote italiaanse fabrikant van bromfietsen, scooters en motorfietsen. Verschillende merken behoren tot het Piaggio concern. Het bedrijf werd in 1884 in Genua Italië opgericht.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog werden door Piaggio militaire vliegtuigen geproduceerd. Na de oorlog worden in de fabriek in Pontedera, tot op de dag van vandaag, de allermodernste tweewielers en driewielers geproduceerd.

In 1946 bouwde Piaggio de eerste scooter. Later werd de scooter in verband met zijn zachte gezoem en slanke taille Vespa genoemd. Tot het Italiaanse conglomeraat behoren inmiddels de merken; Aprilia, Piaggio, Puch, Moto Guzzi, Gilera, en Vespa.

 Bron: WikiPedia

Scooterloods levert meerdere modellen van Piaggio.
De Piaggio Zip, de populairste scooter op dit moment! De Zip is het kleinste en meest wendbaar model van Piaggio.
De Piaggio Fly, ideaal voor de dagelijkse rijder! 12" wielen, mooie afwerking en 
verbazingwekkend veel ruimte onder het zadel.
De Piaggio Liberty RST, comfort staat op nummer één! De grote wielen zorgen voor uitmuntende wegligging.
De Piaggio NRG, het sportieve broertje uit de familie! Een watergekoelde 2t motor zorgt voor uitzonderlijke prestaties.
Eerdaags te vinden in onze showroom, De Piaggio Liberty 2016. meer informatie en foto's volgens snel!


> Klik hier om terug te gaan naar het beginscherm



 


De Piaggio Zip is het instapmodel van Piaggio. Relatief klein van afmetingen, maar groots van prestaties. Het motorblok van de Piaggio Zip is precies gelijk aan het motorblok van de Piaggio Vespa scooters. 

De Piaggio New Fly scooter is de nieuwste aanwinst van Piaggio speciaal ontwikkeld voor in het stadsverkeer en voor intensief woonwerkverkeer. Het is een ultramoderne scooter met een zuinige en betrouwbare 4takt motor. De bergruimte onder het zadel is flink gegroeid. Lange voorwerpen van bijna 60cm lang, passen in de ruime buddybak. Extra bergruimte is toe te voegen door middel van de optionele topkoffer van een inhoud van 36 liter.

De Piaggio Liberty scooter is de best verkopende scooter in italië. Ruim 350.000 exemplaren zijn de afgelopen jaren verkocht. Dankzij de grote 16inch wielen, is de Piaggio Liberty op in optima forma op minder goed bedekte wegen. Piaggio Liberty dankzij het goed gebalanceerde frame.