Piaggio Beverly S 300 HPE
Piaggio Beverly S 300 HPE
0 Review | Review toevoegen
De Piaggio Beverly 300 HPE is een populaire motorscooter van het Italiaanse merk Piaggio. Het is een model dat bekend staat om zijn krachtige prestaties, sportieve design en veelzijdigheid.
€ 6.399,00
€ 6.199,00
Prijs per stuk
Variatie: Piaggio Beverly S 300 HPE
Aantal: 
Bestellen
 
De Piaggio Beverly 300 HPE is een populaire motorscooter van het Italiaanse merk Piaggio. Het is een model dat bekend staat om zijn krachtige prestaties, sportieve design en veelzijdigheid. De Beverly 300 HPE is ontworpen om zowel geschikt te zijn voor stadsverkeer als voor langere afstanden.

De Piaggio Beverly 300 HPE maakt gebruik van de "High Performance Engine" (HPE) technologie van Piaggio, wat staat voor een geavanceerde motorconfiguratie die zorgt voor verbeterde prestaties en brandstofefficiëntie. Het wordt aangedreven door een 278cc eencilinder motor met een vloeistofkoelingssysteem. Deze motor levert voldoende vermogen en koppel om soepel door het verkeer te manoeuvreren en biedt ook goede acceleratie en snelwegprestaties.

Wat betreft het design, heeft de Piaggio Beverly 300 HPE een sportieve en eigentijdse uitstraling. Het heeft strakke lijnen, een gestroomlijnd silhouet en moderne details. Het ontwerp is zowel stijlvol als functioneel, met voldoende opbergruimte onder het zadel en in het dashboardcompartiment, wat handig is voor het opbergen van persoonlijke bezittingen zoals een helm of boodschappen.

De Beverly 300 HPE biedt ook een comfortabele rijervaring. Het heeft een ruime zitpositie met voldoende beenruimte en een comfortabel zadel, waardoor lange ritten minder vermoeiend zijn. De scooter is uitgerust met geavanceerde veringstechnologie om oneffenheden in de weg te absorberen en een soepele rit te bieden.

Veiligheid is een belangrijk aspect van de Piaggio Beverly 300 HPE. Het beschikt over een stabiel chassis en is uitgerust met een geavanceerd remsysteem, inclusief ABS (Anti-lock Braking System), dat zorgt voor veilige remprestaties en helpt om slippen van de wielen te voorkomen. Sommige modellen kunnen ook zijn uitgerust met tractiecontrole voor extra stabiliteit en grip op verschillende ondergronden.

Daarnaast biedt de Piaggio Beverly 300 HPE ook handige functies zoals LED-verlichting, een digitaal instrumentenpaneel en connectiviteitsmogelijkheden via smartphone-apps voor extra gemak en functionaliteit.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.