Capri-Deluxe-E4
Bestel hem snel want op=op

Lees hier alles over de verrassende kwaliteit van de Capri scooters!

Capri Deluxe E4

De elegante Capri Deluxe is voorzien van een uiterst zuinige Euro 4 injectiemotor. De 10 inch aluminium sportvelgen zorgen een soepel rijcomfort en maakt de Capri lekker wendbaar. Een goede keuze voor beginnende scooterrijders of voor de cruisers die vaak in de stad moeten zijn.

De Capri is luxe en met zorg afgewerkt. Zo zijn bijvoorbeeld de accenten zwart gepoedercoat en zijn de onderdelen bevestigd met RVS schroeven. Dit voorkomt corrosie. De Capri Deluxe heeft standaard LED dagrijverlichting en een fraai duo zadel. Als finishing touch is de scooter voorzien van in kleur gespoten binnenbeplating en een zwarte achterklapdrager. De Capri Deluxe is leverbaar snor -en bromscooter en zowel matte als glossy kleuren.

Je kunt je scooter ook naar eigen smaak aankleden. Een windscherm, sierbeugels en voetplaten zijn de favoriet. Vergeet niet je scooter goed te beveiligen. Een goedgekeurd kettingslot, een alarmsysteem of een GPS systeem houden dieven buiten beeld.

De garantie op een Capri

Kort en krachtig, twee jaar! Ongeacht de kilometerstand. Zolang je netjes je onderhoud blijft doen bij ons, regelen wij de garantie voor jou. Andere merken adverteren meestal ook met twee of soms zelfs met drie jaar garantie maar achter word je verwezen naar de kleine lettertjes. Zo vervalt de garantie bij sommige merken al bij 4.000 kilometer. Hier heb je natuurlijk niets aan als je de scooter dagelijks gebruikt.

Kom de Capri Classic of de Capri Deluxe bezichtigen in onze showroom in Haarlem. 

Tot snel!