Capri-Classic-E5
Bestel hem snel want op=op!

Lees hier alles over de verrassende kwaliteit van de Capri scooters!

Capri Classic E5


De elegante Capri Classic is voorzien van een uiterst zuinige Euro 5 injectiemotor. De 10 inch aluminium sportvelgen zorgen voor een soepel rijcomfort en maakt de Capri lekker wendbaar. Een goede keuze voor beginnende scooterrijders of voor de cruisers die vaak in de stad moeten zijn.

De Capri is luxe en met zorg afgewerkt. Zo zijn bijvoorbeeld de accenten zwart gepoedercoat en zijn de onderdelen bevestigd met RVS schroeven. Dit voorkomt corrosie. Als finishing touch is de scooter voorzien van in kleur gespoten binnenbeplating en een zwarte achterklapdrager. De Capri Classic is leverbaar in zowel matte als glossy kleuren.

Je kunt je scooter ook naar eigen smaak aankleden. Een windscherm, sierbeugels en voetplaten zijn de favoriet. Vergeet niet je scooter goed te beveiligen. Een goedgekeurd kettingslot, een alarmsysteem of een GPS systeem houden dieven buiten beeld.

De garantie op een Capri

Kort en krachtig, twee jaar! Ongeacht de kilometerstand. Zolang je netjes je onderhoud blijft doen bij ons, regelen wij de garantie voor jou. Andere merken adverteren meestal ook met twee of soms zelfs met drie jaar garantie maar achteraf word je verwezen naar de kleine lettertjes. Zo vervalt uw garantie bij sommige merken al bij 4.000 kilometer. Hier heb je natuurlijk niets aan als je de scooter dagelijks gebruikt. 

Kom de Capri scooters bezichtigen in onze showroom in Haarlem.

Tot snel!
Bezig met laden...
38%
visibility
shopping_cart

Capri Classic E5 2024 matzwart EFI - Basic Pakket

1.999,00

1.249,00

33%
visibility
shopping_cart

Capri Classic E5 2024 mat zwart EFI - Extra Pakket

2.308,00

1.549,00

32%
visibility
shopping_cart

Capri Classic E5 2024 mat zwart EFI - Premium Pakket

2.506,00

1.699,00