PIAGGIO Liberty Zwart - NERO ABISSO 4S3V IGET 4 takt
PIAGGIO Liberty Zwart - NERO ABISSO 4S3V IGET 4 takt
0 Review | Review toevoegen
De prachtige Italiaanse Piaggio Liberty is voorzien van een zuinige E5 Injectie motor en is leverbaar in meerdere kleuren en uitvoeringen.
€ 2.959,00
€ 2.899,00
Prijs per stuk
Variatie: PIAGGIO Liberty Zwart - NERO ABISSO 4S3V IGET 4 takt
Aantal: 
Bestellen
 


Piaggio liberty iget 4s3v iget zadel scooterloods scooter piaggio 2022 Libert liberty S Vespa Zip zwart wit rood grijs nardo blauw groen mat De Piaggio Liberty is al sinds zijn ontstaan één van de populairste scooters wereldwijd. Hij staat bekend om zijn grote wielen wat zorgt voor heel veel grip en een geweldige wegligging. Alle generaties van de Piaggio Liberty scooters waren een succes. Van de 2 takt uitvoeringen tot de 4 takt Liberty RST generatie, allemaal waren het werkpaarden. De Piaggio Liberty scooters werden origineel uitgebracht als motorcooters. De motorscooters werden later voorzien van een 50cc motorblok. Het frame, de remmen en de schokdempers waren dus allemaal van een motorscooter. Dit zorgde voor een unieke rijbeleving.De Piaggio Liberty wordt tegenwoordig geleverd in een splinternieuw jasje en met een ultra moderne motor. Een uniek design met verchroomde accenten geven deze Liberty scooter zijn Italiaanse look.
Piaggio liberty iget 4s3v iget zadel scooterloods scooter piaggio 2022 Libert liberty S Vespa Zip
De opbergruimte van de Liberty
Een opbergvakje aan de voorzijde  met een ingebouwde USB aansluiting maakt het mogelijk om je telefoon op te laden tijdens het rijden. Je hebt genoeg ruimte onder het zadel (ook wel de buddy genoemd) om een helm in te bewaren. De meeste helmen passen maar dit hangt af van welk merk/type de helm is. Je kunt het zadel openen met de sleutel of elektrisch met één druk op de knop. Als je een grote boodschappentas hebt, kun je gebruik maken van de tassenhaak aan het beenschild.

De wegligging van de nieuwe Piaggio Liberty IGET
Zoals eerder aangegeven heeft de Piaggio Liberty grotere wielen dan een doorsnee 50cc scooter. Het 16 inch voorwiel en een 14 inch achterwiel zorgen voor een grotere radius en oppervlakte van de band. Dit betekent te allen tijde meer grip. Een stabiel buizenframe, een robuuste achterschobreker en een hydrolische telescoopvork aan de voorzijde maken deze scooter geschikt voor elk wegdek. 

Piaggio liberty iget 4s3v iget zadel scooterloods scooter piaggio 2022 Libert liberty S Vespa Zip zwart wit rood grijs nardo blauw groen mat Het motorblok van de Liberty IGET.
Wat betekent IGET eigenlijk? IGET staat voor Italian Green Experience Technology. Ze zijn bij Piaggio hard aan het blokken geweest om een vervanging te ontwikkelen voor de carburateur motorblokken. HEt resultaat waren de IGET motorblokken. Door een brandstof injectie systeem te ontwikkelen waarmee de uitstoot wordt geminimaliseerd konden ook de 50cc scooters van Piaggio mee gaan met de nieuwste milieu eisen. Het E5 motorblok is niet alleen veel zuiniger maar heeft ook meer vermogen dan zijn voorganger. Het motorblok is een 4S3V motor met distributieketting. 4S3V betekent 4 Stroke 3 Valves oftewel 4 Takt 3 Kleppen. Als je voor zuinig en robuust gaat is een IGET motor het antwoord.


PIAGGIO DISCOUNT DEAL!

AANDBIEDING! €350,- gratis accessoires of standaard €155,- korting!

Bij Scooterloods hebben wij altijd een goede deal voor jou. De prijzen van de scooters zijn in deze tijd ongekend gestegen en daarom willen wij jou tegemoet komen. De meetse scooters rijden bij ons de deur uit met accessoires. Denk hierbij aan een windscherm, een kettingslot, een alarmsyteem of een snelheids aanpassing. Als je een nieuwe Piaggio scooter bij ons koopt krijg je van ons gratis accessoires met een waarde van maarliefst €350,-.

Wat valt er onder de accessoirekorting?
Simpel antwoord... ALLES. Dus ook de arbeidskosten, snelheidsaanpassing, originele en niet-originele accessoires, een beenkleed etc. Even een voorbeeld. Stel je koopt een Piaggio Liberty en kiest €380,- aan accessoires uit. Je betaalt dan slecht €30,- voor alles wat je hebt uitgekozen. 

Ik wil een scooter zonder accessoires.
Stel je wilt gewoon de standaard snelheid aanhouden en ziet geen toegevoegde waarde in een windscherm of iets dergelijks. GEen probleem. Ook als je gewoon een "kale" Piaggio scooter bij ons aanschaft krijg je gewoon €155,- korting. 
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.