Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Moderne scooter, uitstekend geschikt voor het dagelijks gebruik.
De Piaggio Zip is zeer licht en wendbaar.
Voorzien van de extra zuinige Hi-PER2 4-Takt motor voldoet deze Zip aan de meest strenge milieu eisen (ook leverbaar als 2-Takt 45km).
Optimaal comfort door een 3-standen verstelbare buddyseat.
De Piaggio Zip is hiermee de ideale scooter voor dagelijks woon/werkverkeer.


 
Bezig met laden...
Piaggio Zip 4T scooter wit Piaggio Zip Montebianco Wit scooter De Piaggio Zip is het instapmodel van Piaggio. Hij heeft een strakke uitstraling en is uitgerust met een zuinige 4-takt Piaggio motor. Dit type motor vind... Per stuk:
€ 1.660,00

Piaggio Zip Special 4T scooter mat-zwart Piaggio Zip Special scooter mat-zwart De Piaggio Zip Special is het instapmodel van Piaggio. Hij heeft een strakke uitstraling en is uitgerust met een zuinige 4-takt Piaggio motor. Dit type ... Per stuk:
€ 1.660,00

Piaggio Zip 4T scooter zwart Piaggio Zip Nero Lucido Zwart scooter De Piaggio Zip is het instapmodel van Piaggio. Hij heeft een strakke uitstraling en is uitgerust met een zuinige 4-takt Piaggio motor. Dit typ... Per stuk:
€ 1.660,00

Piaggio Zip Special 4T scooter mat-grijs Piaggio Zip Special scooter mat-grijs De Piaggio Zip Special is het instapmodel van Piaggio. Hij heeft een strakke uitstraling en is uitgerust met een zuinige 4-takt Piaggio motor. Dit type ... Per stuk:
€ 1.660,00