Piaggio-Zip
De Piaggio Zip is een populaire scooter die voor het eerst werd geïntroduceerd door het Italiaanse bedrijf Piaggio in 1999. De Zip was bedoeld als een stijlvolle en betaalbare scooter die vooral gericht was op jonge rijders en stedelijke mobiliteit.

De oorspronkelijke Piaggio Zip werd gelanceerd met een 50cc viertaktmotor en had een modern en gestroomlijnd ontwerp. Het was meteen een succes in de markt vanwege zijn wendbaarheid, zuinigheid en eenvoudige bediening. De Zip werd al snel een populair vervoermiddel in veel Europese landen, vooral in drukke steden waar een handige en compacte scooter gewenst was.

In de loop der jaren heeft de Piaggio Zip verschillende updates en verbeteringen ondergaan. In 2003 introduceerde Piaggio een sportievere versie van de Zip, genaamd de Zip SP, die was uitgerust met een snellere motor en enkele sportieve kenmerken. Deze versie was vooral geliefd bij jonge scooterliefhebbers.

Sinds de introductie zijn er verschillende varianten en edities van de Piaggio Zip uitgebracht, waaronder modellen met grotere motorinhoud en elektrische versies. De Zip is ook beschikbaar met verschillende opties en accessoires, zoals een opbergruimte onder het zadel en een windscherm.

De Piaggio Zip heeft door de jaren heen een iconische status verworven en is een van de bekendste en meest verkochte scooters ter wereld geworden. Het is een veelgebruikt vervoermiddel voor stedelijke mobiliteit, vooral onder jongere generaties.

De geschiedenis van de Piaggio Zip illustreert de evolutie van de scooterindustrie en de voortdurende inspanningen van Piaggio om betaalbare en praktische scooters aan te bieden die aansluiten bij de behoeften van de moderne rijders.Beste klanten,
Vanaf donderdag 21-09 t/m zaterdag 23-09 zijn wij gesloten.
Vanaf dinsdag 26-09 zijn wij weer geopend en staan we voor jullie klaar.

Groetjes,
Team Scooterloods